Tur til Gran Canaria

En kald januardag satte vi oss rett og slett på "flyet" til Gran Canaria, for å få litt sol og varme! Og tenk for en fin tur det ble!

Når det er januar, kaldt og mye snø ute her i Norge, er det alltid godt å ta en tur til varmere strøk. I år gikk "turen" vår til Gran Canaria. 21 spente turister sto i avgangshallen klare for å reise. Noen hadde reist før, men for de fleste var dette første gang. Første steg var at alle måtte gjennom sikkerhetskontroll av bagasje, for å påse at ingen hadde med noe ulovelig inn på flyet. Så var det passkontroll og kontroll av boardingkort. 

Vel inne på flyet hjalp flyvertinnene til med å finne rett plass. Kaptein Furuseth satt bak spakene inne i cockpiten og kjørte flyet trygt ned til syden. Det ble også servering underveis på flytyren, kaffe, te og pepperkake. 

Og endelig var vi framme og kunne kjenne varmen slå i mot oss. Stranda ble fort fylt opp med norske turister, og bassenget var svært populært. Her var det musikk og underholdning, noen kastet ball på stranda, noen leste bok, noen smørte seg solkrem for å unngå å bli solbrent. Noen brukte tida til gå i baren og kjøpe kalde forfriskninger. Og det smakte godt med pølser på stranda til slutt.

For en tur vi hadde - dette må gjentas.