Skotterudløkka

Jeanette Johansen

Stilling: Daglig leder
skotterudlokka.barnehage@gmail.com

Styrer og eier av barnehagen. Har tidligere vært ansatt i kommunal barnehage i 16 år, før Skotterudløkka ble startet i 2008. Har videreutdanning innenfor ledelse og veiledning.

Max Thomas Furuseth

Stilling: Assistent

Ble ansatt ved oppstart i 2008, og har erfaring fra Magnor Barnehage fra tidligere. Han er i tillegg utdannet maler og tapetserer.

Ann Kristin Fjeld

Stilling: Assistent

Ann Kristin har vært ansatt siden 2009, og har erfaring fra både Magnor og Skotterud Barnehage fra tidligere.

Lise Dalsjø

Stilling: Assistent

Lise har vært ansatt fra oppstarten 2008.

Hege Sundal

Stilling: Assistent

Har jobbet hos oss siden 2013, og har erfaring fra barnehage på sitt hjemsted Eid. Hege er snart ferdigutdannet barne- og ungdomsarbeider.

Emma Dalsjø

Stilling: Pedagogisk leder
emma_d_94@hotmail.com

Emma ble ansatt 1. august 2017 som pedagogisk leder 2, i 30 % stilling. Emma går på disp., siden hun nå går sitt siste år på barnehagelærer-utdanning.

Maiken Malmer

Stilling: Pedagogisk leder
maikenm@online.no

Maiken ble ansatt som assistent ved oppstart av barnehagen 2008. Hun har etterhvert utdannet seg til barnehagelærer, og ble ferdig utdannet våren 2014.

Andre ansatte